DOZORRO-NEWS

Львівська міськрада вдруге не змогла закупити послуги публічної рейтингової оцінки міста

11.04.2019 09:17

Департамент економічного розвитку Львівської міської ради вдруге провалив закупівлю послуги із публічної моніторованої рейтингової оцінки міста Львова. Перший аукціон стартував 14 березня, очікувана вартість послуг становила 1 мільйон гривень, однак жодна фірма не подала свої документи для участі в торгах, тому міськрада оголосила повторний аукціон. Однак і тут учасників не побільшало.

Як вказано в тендерній документаціх, публічна моніторована рейтингова оцінка Львова має тривати 90 днів та проводиться для присвоєння місту рейтингової оцінки відповідно до міжнародної шкали. При цьому рейтингове агентство, яке подасть документи на участь у тендері, повинно мати статус міжнародного.

Підрядник має провести аналіз політичної ситуації в місті, системи місцевого самоврядування, розкладу виборів, склад міської ради, тематики розбіжностей між партіями у міській раді, між радою та адміністрацією, обсяги виробництва, послуг, ВРП, структури міської економіки, промислового сектору та багато іншого.
З урахуванням двох провалених торгів департамент отримав право втретє провести закупівлю вже за переговорною процедурою.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання