DOZORRO-NEWS

Львівська міськрада з переплатою замовила тришарових медичних масок

25.05.2020 10:56

Виконавчий комітет Львівської міської ради замовив тисячу медичних одноразових тришарових масок по 17,5 гривень за штуку. Завищену ціну замовник пояснив високою якістю товару. При цьому, зауважує видання «Наші гроші. Львів», ринкові ціни на захисні медичні засоби вже суттєво впали.

Наприклад, відділи освіти Галицького, Франківського, Шевченківського та Залізничного районів замовили тришарові маски у ТОВ «Авіація Галичини» по 7 гривень за штуку. Трішки дорожче – по 11,50 гривень – придбала їх у ТОВ «Елпіс» Дрогобицька міська поліклініка. За такою ціною купила маски також Бродівська центральна районна лікарня у «Аптека №1», комунального підприємства Львівської обласної ради.

Постачатиме маски Львівській міській раді місцева підприємиця Надія Козаченко, яка торгує господарськими та медичними товарами. Протягом 2019-2020 років вона отримала державних замовлень на 448 тисячгривень.

Надія Козаченко також є власницею ПП «Квін-Трейд», у якого 21 квітня ЛКП «Ратуша-сервіс» замовило також дорогі маски − по 17,5 гривень за штуку. На той час інші установи купували їх по 12-14 гривень за одиницю.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання