DOZORRO-NEWS

Львівська музакадемія переплатила 345 тисяч гривень за реставрацію власних приміщень

17.02.2020 12:04

Компанія «Престиж-Стиль» завищила вартість реставрації приміщень Львівської національної академії імені Миколи Лисенка на 345 тисяч гривень. Йдеться про перепланування горища академії під навчальні приміщення. Про відповідне порушення повідомляється у звіті Державної аудиторської служби, інформує видання «Наші гроші. Львів».

Розбіжності між фактично виконаними та вказаними роботами встановила комісія академії наприкінці 2019 року. Виявилося, що підрядник «Престиж-Стиль» не встановив пожежного устаткування, не пофарбував стін та не проклав труб для опалення, хоча вказав ці роботи у актах виконаних робіт.

Крім того, компанію «Престиж-Стиль» підозрюють у підроблені інших документів щодо перепланування горища. Згідно з рапортом працівника Управління захисту економіки, на який посилаються слідчі, посадовці «Престиж-Стиль» внесли недостовірні дані в акти виконаних робіт за червень 2019 року. У документі йшлося про встановлення ліфта, однак фактично підрядник цих робіт не виконав.

Компанія «Престиж-Стиль» зареєстрована 2002 року у Львові. Її власниками є Роман Мита та Катерина Мита. Усі свої замовлення компанія отримала від музичної академії імені Миколи Лисенка на перепланування горища. Наразі завершити свої роботи підрядник повинен до кінця 2020 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання