DOZORRO-NEWS

Львівська ОДА з третього разу таки замовила будівництво флагштока до Дня Незалежності

22.07.2021 10:28

Управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації відпише 12 мільйонів гривень ТОВ «Ріел Енерго» на будівництво флагштока у Львові до Дня Незалежності України. Йдеться про монументальний знак з національною символікою та благоустрій частини території Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на вулиці Героїв Майдану, 32. Крім будівельних робіт технічним завданням передбачений флагшток висотою 50,5 м і вагою 8 т. На території також зроблять відкритий громадський простір − встановлять 14 лавок і 8 урн для сміття, озеленять та освітлять територію, змонтують опори щоглового типу висотою до 70 метрів та встановлять скляну огорожу. Усі роботи завершать до кінця 2022 року, повідомляє видання «Наші гроші. Львів»

Журналісти зауважують, це вже третя спроба Львівської облдержадміністрації замовити будівництво флагштока до Дня Незалежності України. 

На поточних торгах з будівництва флагштоку єдиним конкурентом компанії «Ріел Енерго» було ТОВ «Авр-Буд». Компанія належить Віталію Сулимі − колишньому керівникові комунального підприємства «Дирекція з будівництва стадіону у Львові», створеного для підготовки до «Євро 2012».

Обидві компанії подали на торги частину документів зі спільними дефекти друку чи сканування, що свідчить про підготовку довідок на одній техніці. Окрім того, в листі про повноваження щодо підпису документів фірма «Авр-Буд» помилково вказала ПІБ директора компанії «Ріел Енерго» Андрія Дишканта.

Компанія «Ріел Енерго» зареєстрована 2017 року в Перемишлянському районі на Львівщині. Офіційними власниками є зареєстрований у Рівненській області Андрій Дишкант та львів’янка Наталія Жук. Їй також належить частина будівельних ТОВ «Ріелбудстиль» та ТОВ «Проф-Буд Захід».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання