DOZORRO-NEWS

Львівське АМКУ за змову на торгах оштрафувало дві фірми близькі до братів-політиків Дубневичів

19.05.2020 12:24

Львівське територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Будівельна компанія Білдерпоінт» і ПП «ДАКО плюс» за змову на торгах. Сумарно вони отримають 272 тисяч гривень штрафу за імітацію конкуренції. А також не можуть брати участь у торгах протягом трьох років. Відповідне рішення опублікували на сайті АМКУ, повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Раніше компанії розіграли два тендери від Торчиновської сільради, що на Львівщині, на ремонт вулиць у селах Морозовичі і Торчиновичі загальною вартістю 7,06 мільйонів гривень. З рішення АМКУ стало відомо, що обидва учасники користувались спільною IP-адресою, та однаковим програмним забезпеченням для підготовки документів. Також приватне підприємство «ДАКО Плюс» не завантажило усіх необхідних для перемоги документів та не має достатньої кількості працівників для виконання робіт, а тому виступало технічним учасником.

Обидві компанії близькі до нардепа Ярослава Дубневича та його брата Богдана Дубневича. Офіційно «Білдерпоінт» належить Марії Бабич, а її директором є Вадим Бабич – перший власник ПП «ДАКО Плюс». Зараз «ДАКО Плюс» належить Дмитру Пазюрі (на час підписання контрактів власником був Степан Балай). 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання