DOZORRO-NEWS

Львівське АТП №1 вчергове замовило медичних масок улюбленому ФОПу

29.07.2020 13:07

Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 прозвітувало про закупівлю тришарових захисних одноразових масок на загальну суму 201 тисяча гривень у приватного підприємця Руслана Романишина. За свої гроші комунальники отримають 30 тисяч таких масок, відтак одна коштуватиме 6,7 гривень, повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Варто зауважити, що вже тривалий час захисні маски пропонують за нижчою ціною. При цьому це не вперше ЛК АТП №1 замовляє подібний товар дорожче за інші установи. На початку липня комунальники замовили маски також в підприємця Руслана Романишина по 7,7 гривень за штуку. 

Фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою ЛК АТП-1 Ірина Рєвунова пояснює, що відповідальні за закупівлю моніторять ціни на маски в різних постачальників. На початку карантину підприємство експериментально купувало невелику кількість масок в інших постачальників – товар виявився неякісним, швидко рвався. Водночас маски, які АТП-1 купує зараз, мають висновок державно-санітарної експертизи, зазначає Рєвунова. 

Львівський підприємець Руслан Романишин – постійний постачальник масок для львівського АТП №1. Протягом 2019-2020 років він отримав державних замовлень на 2,37 мільйонів гривень, зокрема 536 тисяч гривень − від львівського комунального АТП №1 на постачання захисних масок, рукавиць та побутових товарів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання