DOZORRO-NEWS

Львівські комунальники планують замовити підготовчі роботи до будівництва сміттєпереробного заводу

12.12.2019 07:26

Львівське комунальне підприємство "Зелене місто" провело тендер для визначення виконавця  підготовчих робіт з будівництва механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів. Переможцем торгів обрали ТзОВ "НВП Шляхбуд", яке запропонувало здійснити роботи за 41,06 мільйонів гривень, інформують «Варіанти».

Проектом підготовчих робіт передбачається підготовка до будівництва смітєєпереробного заводу, загальною потужністю до 250 тисяч тонн в рік, на території, яка межує з територією очисних споруд ЛМКП "Львівводоканал".

Ділянку визначили як потенційно підтоплену, адже через східну частину ділянки протікає технологічний стік очищеної води від міських очисних споруд до річки Полтва, а з південної сторони ділянка наближається до пойми річки Полтва і частково знаходиться в її захисній зоні. 

Саме тому у закупівлі вказано, що на території майбутнього заводу необхідно прокласти тимчасові мережі водопостачання, каналізації, електропостачання, щоб забезпечити потреби будівельного процесу. Крім цього, кошти передбачені для влаштування огорожі будівельного майданчика, знесення будівель, що є на цій ділянці, влаштування під’їзних шляхів для будтехніки, видалення всіх дерев, чагарників, кущів, газонів.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "НВП Шляхбуд" зареєстроване у Рівному з 2017 року, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Кінцевим власником фірми є мешканець Рівненської області Євгеній Кінаш, а керівником – Сергій Таргоній.

У разі підписання договору ТзОВ "НВП Шляхбуд" має завершити усі роботи до 1 грудня 2020 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання