DOZORRO-NEWS

Львівський центр розвитку туризму замовив новий сайт за півмільйона гривень

15.11.2018 09:45

Провівши відкриті торги Львівське комунальне некомерційне підприємство «Центр розвитку туризму м. Львова» підписало угоду з київською фірмою «Аурокрафт» на розробку веб-сайту інформаційного порталу «Lviv Travel». Вартість робіт, що виконає підрядник складає 500 тисяч гривень. Відповідна інформація розміщена на порталі ProZorro, інформує «Твоє місто».

Як зазначено в технічному завданні на сайті можна буде знайти інформацію про місцеву культуру та історію Львова, переглянути тематичні відео та статті, знайти адреси пам’яток, єдину базу яких також обіцяють створити на сайті. Окрім цього, на сайті можна буде придбати квитки на події у Львові та забронювати готелі.

Стилістичне оформлення порталу має відповідати брендбуку і використовувати його колірні рішення, схеми, графічні елементи (наприклад, логотип) і шрифти.

Основною мовою порталу буде українська, також він матиме англомовну версію.

Сайт складатиметься з головної сторінки, що міститиме свіжі новини та актуальні події, зі сторінок «Вже і зараз» (рекомендовані події, City Card, топові місця, їжа, музеї, театри тощо), «Твій Львів» (громадські місця, атракції, парки, планування турів), «Події», «Сплануй подорож» (громадський транспорт, карти, де зупинитись), «Бізнес».

Загалом у торгах взяли участь 8 фірм. Як пише видання «Наші гроші. Львів», 4 пропозиції з нижчою, ніж в «Аурокрафт», ціною відхилили через проблеми з документами.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання