DOZORRO-NEWS

Львівський діагностичний центр реконструює фірма з «неіснуючими» працівниками

13.02.2018 15:02

Експерти ГО «Центр громадського моніторингу та досліджень» дослідивши закупівлі  Львівського обласного діагностичного центру виявили порушення, допущене замовником під час проведення закупівлі реконструкції будівель клінічного діагностичного центру з метою енергозбереження. Відповідно до даних системи ProZorro у торгах тоді взяли участь троє учасників: ТзОВ «Грандобуд-Престиж» з ціновою пропозицією 7 млн грн, ТОВ «ТЕК-Гідроенергобуд», яке погодилось відремонтувати будівлі за 7,1 млн грн та ТОВ «Граніт УТОГ» з пропозицією 7,3 млн грн.

За результатами відкритих торгів замовник підписав договір з компанією «ТЕК-Гідроенергобуд», відхиливши найдешевшу пропозицію ТзОВ «Грандобуд-Престиж» через відсутність сертифікатів працівників.

Тим не менш екперти стверджують - ТОВ «ТЕК-Гідроенергобуд» також не виконало вимоги замовника, а саме на підтвердження наявності сертифікованих спеціалістів, фірма надала копії сертифікатів архітектора та інженерів, які не є працівниками даного підприємства, про що свідчить штатний розпис підприємства. Крім того сертифікати які надала компанія не належать і працівникам субпідрядних організацій, оскільки ТОВ «ТЕК-Гідроенергобуд» надало довідку про “незалучення субпідрядника”.

Наразі експертами надіслано звернення до Західного офісу держаудитслужби з вимогою перевірити виявлені порушення та вплинути на замовника з метою недопущення їх надалі.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання