DOZORRO-NEWS

Львівський медцентр екстренної допомоги замовив дві «швидкі» для роботи «коронавірусних бригад»

06.07.2020 11:40

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф 2 липня замовив два спеціалізовані автомобілі швидкої допомоги на суму 3,92 мільйонів гривень. Транспорт має поставити ТОВ «Автоспецпром» протягом трьох місяців після попередньої 50% оплати, інформує видання «Наші гроші. Львів».

Згідно з угодою, медики отримають два автомобілі швидкої медичної допомоги на базі шасі Citroen Jumper типу В. 

Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19. 

Один замовлений медиками автомобіль укомплектований самозавантажувальними ношами, платформою для приймання нош та спеціальним кріслом для перенесення пацієнта. Тут передбачене обладнання для іммобілізації та перенесення: три види нош, комплект вакуумних шин, вакуумний матрац, комплект комірців для іммобілізації шийного відділу хребта та витяжна плита для спинного відділу хребта.

Для підтримки дихання пацієнта в автомобілі буде кисневий балон на 2 тисячі літрів, портативний кисневий балон на 400 літрів та портативний відсмоктувач. А також – дихальні мішки, ларингоскопи для обстеження гортані та ручний медичний аспіратор.

До комплектації «швидкої» також входить обладнання для діагностики: сфігмоманометр – апарат для вимірювання кров’яного тиску, портативний монітор пацієнта, глюкометр для вимірювання рівня глюкози в крові. Обладнання для першої медичної допомоги − дефібрилятор у випадку порушення серцевої діяльності, небулайзер для інгаляційної терапії, електрокардіограф, шприцевий насос, одноразова система для вливання розчинів та відповідний нагрівач.

Постачальник «швидких» для львівських медиків «Автоспецпром» зареєстрований 2012 року в Київській області. Власником половини компанії є киянин Володимир Фісталь, інша частина фірми належить дочірньому підприємству «Регіон 2002». Компанія належить до групи братів Володимира та Германа Фісталів, основним напрямком якої є виробництво та продаж медичних товарів (ТМ Medicare®) і медичного обладнання, зазначає YouControl.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання