DOZORRO-NEWS

Львівський обласний центр екстреної меддопомоги поповнив автопарк 12 спецавтівками

15.01.2021 10:28

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф придбає 12 спецавтомобілів за 27,7 мільйонів гривень у ТОВ «Автоспецпром». За свої гроші медики отримають шість автомобілів типу В на базі Citroen Jumper та шість таких автомобілів типу С.

Різниця між машинами полягає в тому, що у «швидких» типу C додатково є апарат для штучної вентиляції легень та капнограф — прилад для відстеження кількості вуглекислого газу в повітрі та крові пацієнта. Також коштують вони по-різному – автомобілі типу В медики придбають по 1,96 мільйона гривень, а автомобілі типу С – по 2,66 мільйонів за одиницю. Про це з посиланням на ProZorro повідомляє видання «Наші гроші. Львів»

Відповідно до техдокументації обидва типи «швидких» укомплектовані ношами для транспортування пацієнта, одним кисневим балоном на 2 тисячі літрів та портативним балоном на 400 літрів. У автомобілях буде обладнання для підтримки дихання, діагностики та для першої медичної допомоги. Зокрема дихальний мішок, ларингоскоп, аспіратор, дефібрилятор у випадку порушення серцевої діяльності, небулайзер для інгаляційної терапії, електрокардіограф та шприцевий насос.

Транспорт замовили за спеціальною спрощеною процедурою звітування для подолання пандемій коронавірусної хвороби COVID-19. Це вже шоста подібна закупівля центром спецавтомобілів за спрощеною «ковідною» процедурою. Загалом протягом карантину тут замовили 22 автомобілі типу В а також шість «швидких» типу С.

Компанія «Автоспецпром» зареєстрована 2012 року в Київській області. Вона входить до групи компаній Германа Фісталя, основним напрямком якої є виробництво та продаж медичних товарів під торговою маркою «ТМ Medicare».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання