DOZORRO-NEWS

Мелітопольська міськрада чотирма угодами замовила та встановила 36-метровий флагшток

22.08.2019 08:48

Управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міськради 19 серпня прозвітувало про підписання з ТОВ будівельна фірма “Горизонт” договору на встановлення флагштоку вартістю 99,99 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель ProZorro, інформує видання «Наші гроші. Запоріжжя».

Відповідно до умов контракту фірма має встановити до 24 серпня флагшток на Алеї слави у Мелітополі. При цьому в договорі вказується, що його умови застосовуються до відносин між сторонами (замовник-підрядник), які виникли до моменту його укладання, а саме з 12 серпня.

Як повідомляли місцеві ЗМІ, 36-метровий флагшток на Алеї слави встановили ще 16 серпня, а котлован під фундамент для нього був готовий вже 25 липня.

Будівельною фірмою “Горизонт” володіють Олексій Коноплянко, його син Олексій Коноплянко та Володимир Колесніков.

Виготовлення самого флагштоку за 199 тис. грн замовили київському ТОВ “Старт Інкорпорейт” 17 липня. Також за 199,9 тис. грн цій фірмі 17 липня замовили комплекти фланцевих з’єднань. До всього, 9 серпня ФОП Кричунова Алла Володимирівна з Мелітополя замовили механізм підйому прапора за 110 тис. грн. Усі три угоди укладені без проведення конкурсних процедур.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання