DOZORRO-NEWS

Миколаїівський зоопарк шукає перевізників для жирафів

24.06.2019 10:01

Комунальна установа «Миколаївський зоопарк» оголосила закупівлю послуг з транспортування до закладу трьох жирафів. Очікувана вартість замовлення складає 510 тисяч гривень. Відповідна інформація розміщена на сторінці ProZorro в системі ProZorro.

На нестандартну закупівлю одразу відреагував перший заступник міністр економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов, опублікувавши на своій сторінці в мережі Facebook наступний допис:

«Країна змінюється. І їй потрібно більше ... ЖИРАФІВ! Миколаївський Зоопарк шукає на ProZorro перевізника для 3-х тварин – двох з Чеської Республіки та одного з Північної Македонії! Це ще краще, ніж закупівля мавп-капуцинів кілька років тому в Харкові.

З одного боку - 50% передплата. Але і вимоги серйозні! Під час подорожі тварини обов’язково мають перебувати під контролем фахівця з догляду за жирафами. Не менш важливою умовою є наявність досвідченого водія, який спеціалізується на перевезенні диких тварин або тих, що утримуються в зоопарках, згідно з регламентом Європейського союзу. При здійсненні транспортування жирафів слід оглядати, годувати та поїти. Також, обов'язково потрібно проводити санітарне прибирання транспортного засобу під час подорожі. Перевізник повинен заздалегідь заготовити корм і воду в повному обсязі на весь період транспортування тварин. Повний перелік кормів і води надає сторона відправника».

Провести аукціон в зоопарку планують вже 2-го липня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання