DOZORRO-NEWS

Миколаївська ОДА заплатить за самопіар у соцмережах і всеукраїнських сайтах понад 2 мільйони гривень

10.05.2017 14:37

5-го травня управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколаївської ОДА уклало з "Південноукраїнським медіа холдингом" договір про надання послуг з поширення інформації про актуальні питання соціально-економічного і суспільно-політичного життя області на загальноукраїнських інтернет-ресурсах та у пабліках соціальних мереж Facebook та Youtube.

Про це повідомляє миколаївське видання НикВести, з посиланням на закупівлю у системі ProZorro. Загальна вартість послуг складає 2,192 мільйона гривень.

Згідно умов договору Виконавець зобов'язується розмістити 576 інформаційних повідомлень на сайтах УНІАН, Укрінформ, Українські новини, Інтерфакс-Україна та 218 повідомлень в Facebook і Youtube

Ціна розміщення одного повідомлення на загальноукраїнських інформаційних портала становить 2800 гривень. А от пости у Facebook та  Youtube обійдуться Миколаїівскій ОДА дешевше - 2659,41 гривень.

Згідно інформації журналістів, компанія "Південноукраїнський медіа холдинг" зареєстрована в Херсоні в 2013 році. Директором компанії є головний редактор інтернет-ресурсу "Херсонські вісті", керівник громадської організації "Союз комуністичної молоді Херсона" Ігор Трубаєв. Засновник фірми - керівник громадської організації "Редакція інтернет видання "Херсонські вісті", житель Донецька Олег Соломін.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання