DOZORRO-NEWS

Миколаївські освітян замість макетів кулемета та гвинтівки закупили автомати та гранати

15.02.2018 20:17

Відділ освіти Миколаївської райдержадміністрації наприкінці минулого року провів закупівлю вогнепальної зброю для кабінету Захист Вітчизни. В оголошенні про проведення процедури закупівлі йдеться про «дві штуки кулемета та гвинтівки Дрогоманова», повідомляє «Центр громадського моніторингу і досліджень».

Громадські експерти зауважують, освітяни не лише не вказали який саме їм потрібен кулемет, а й взагалі не оприлюднили технічне завдання, умови договору та не прописав вимог до учасників. З повідомлення у системі ProZorro також не зрозуміло, закуповують освітяни муляжі чи справжну вогнепальну зброю.
Участь у закупівлі взяло лише одне Харківське підприємство «Інтелект-Право 2», які замість кулеметів та гвинтівок запроноували поставити освітянам автомати АК-74 та п’ять макетів гранат Ф-1. Але пропозиція фірми задовольнила замовника, тож між Миколаївськм відділом освіти та ПП «Інтелект-Право 2» було підписано договір на поставку зазначених товарів, вартістю 23,7 тис. грн. Наразі «Центр громадського моніторингу і досліджень» звернувся до замовника з рекомендаціями та роз’ясненнями щодо недопущення у подальшому подібних порушень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання