DOZORRO-NEWS

Мінекономіки запустило відеокурс про нововведення у сфері публічних закупівель

20.01.2021 09:14

Департамент сфери публічних закупівель Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України випустив відеокурс про нововведення у сфері публічних закупівель. Про це повідомляється на сторінці департаменту в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«З метою підвищення рівня професіоналізації замовників ми спільно з партнерами проекту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах підготували для Вас відео курс «Професійно про закупівлі». Відео курс включає найбільш актуальні та популярні теми оновленого закупівельного законодавства та слугуватиме коротким конспектом, що містить базову інформацію та відповіді на основні питання у сфері публічних закупівель», - йдеться у повідомленні.

Оновлення відеокурсу виходитимуть щотижня. Фахівці департаменту планують розкрити 10 тем, які охоплюють нововведення в Законі України «Про публічні закупівлі», зокрема: питання призначення уповноважених осіб, основні аспекти складання тендерної документації, важливі моменти планування закупівель, укладання, зміни, виконання та розірвання договору про закупівлю.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання