DOZORRO-NEWS

Мінеокономрозвитку разом з неурядовими організаціями домовились про реформування оборонно-промислового-промислового комплексу

30.05.2017 14:24

Під час зустрічі Міністерство економічного розвитку і торгівлі України з представниками компанії Transparency International Україна та Незалежного Антикорупційного Комітету з питань Оборони, що відбулась 22 травня,  сторони обговорили можливість співпраці Міністерства з представниками громадського сектору у питаннях реформування сектору безпеки та оборони України. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства. Серед іншого було досягнуто порозуміння в питанні формування Наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром" та впровадження корпоративного управління на підприємствах оборонно-промислового комплексу.

Після проведеної зустрічі заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрій Бровченко зазначив, що впровадження незалежного корпоративного управління на підприємствах оборонно-промислового комплексу є одним із кроків для якісної трансформації цих підприємств, і Мінекономрозвитку працює у цьому напрямку.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання