DOZORRO-NEWS

Мінінформполітики шукає підрядника для інформування аргентинців про події в Україні

21.09.2018 09:16

Міністерство інформаційної політики оголосило закупівлю послуг спрямованих на проведення та організацію інформаційних, комунікаційних кампаній, проектів, публічних заходів в Буенос-Айресі,столиці Аргентини. Очікувана вартість послуг – 3,2 мільйони гривень, інформує «Громадське» з посиланням на ProZorro.

Серед обов’язків майбутнього підрдяника значиться виготовлення та поширення 6 відео тривалістю по 30 секунд для проведення платної кампанії в соціальних мережах; виробництво тематичного сайту; розсилання прес-релізів щодо заходів, акцій і розміщення на сайтах світових агенцій новин на кшталт AgenceFrancePress, Bloomberg, Reuters, DPA; створення спільноти в інтернеті й регулярне наповнення соціальних мереж контентом відповідної тематики; забезпечення послуг зі створення і поширення інформаційних продуктів на щонайменше 10 рекламних площинах у центральних районах міста, а також у провідних світових інформаційних агентствах й інтернеті.

Як повідомив Громадському представник Мінінформполітики Сергій Гайдай, йдеться про поширення інформації про анексію Криму, бойові дії на Донбасі та зацікавлення громадян Аргентини у приїзді до України.

Загалом інформаційна кампанія Мінінформполітики України в Аргентині має охопити не менше ніж п’ять мільйонів глядачів і не менше від 100 тисяч переходів на створений замовником сайт.

Цільовою аудиторією такого просування міністерство називає людей 30-55 років з інтересами: ЗМІ, права людини, журналістика, держполітика та інше. А також людей на посадах редакторів, дипломатів та міністрів.

Проведення аукціону Мінінформполітики запланувало на 1 жовтня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання