DOZORRO-NEWS

Мінінформполітики замовило рекламну кампанію направлену на лідерів думок, держслужбовців та переселенців

07.10.2019 10:37

ДП «Центр захисту інформаційного простору України» Мінінформполітики за результатами відкритих торгів замовило ТОВ «С8 Нетворк» створення і поширення інформаційних продуктів в Інтернеті. Вартість замовлення склала  3,66 млн грн, інформує видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro.

Рекламна кампанія розбита на вісім періодів по п’ять днів, що може означати два місяці без урахування вихідних. Вона включає відеорекламу In-stream, персональне таргетування на державних службовців і лідерів громадської думки, таргетування на внутрішньо переміщених осіб, гіперлокальне таргетування на внутрішньо переміщених осіб і лідерів громадської думки по GPS-координатах. У тендерній документації та договорі не сказано, що саме розміщуватиметься в Інтернеті. Також там немає списку держслужбовців і лідерів громадських думок, для яких замовляються найдорожчі персональні покази по 26,88 грн.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Комп’ютерні інформаційні технології» Сергія Маломена та Олександра Єфремова. Столичне агентство «С8 Нетворк» зі статутним капіталом 1 тис грн. на чолі з Оленою Тимко належить Володимиру Михалку, Івану Савченку та Анжеліці Рубєжовій.

Рубєжова також керує ТОВ «Елко Україна», яке є одним із фігурантів у кримінальному провадженні поліції проти посадовців КП «Інформатика» КМДА 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання