Вiктор Нестуля

Міноборони поповнило автопарк 10-ма автобусами

24.06.2019 10:05

Відділ підготовки та проведення закупівель за напрямком оперативного та технічного забезпечення управління проведення закупівель Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України 20 червня за результатами відкритих торгів замовило у ТОВ «Авто-Регіон» автобусів на 43,67 млн грн. Загалом до серпня поставлять 10 автобусів 2018-2019 року випуску на 36 пасажирів по 4,37 млн грн., а саме п’ять – моделі Еталон А08433 (Україна) і п’ять – моделі Otokar Sultan Mega (Туреччина). Про це повідомляється у системі ProZorro інформує видання «Наші гроші».

Один з потенційних учасників торгів ТОВ «Торгівельний дім «Універсал Трейд» вимагав від замовника дозволити учасникам подавати тендерне забезпечення у вигляді гарантії не лише від банківської, а й страхової чи фінансової установи. Проте Міноборони відмовилося, і фірма не прийшла на тендер.

На торгах щодо одного лоту зі столичним «Авто-Регіоном» директора Дмитра Гайдамахи змагалося лише ТОВ «Сучасні вантажівки» з такими ж Еталонами, а щодо іншого лоту – ще й ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» директора Сергія Калюша і Михайла Городових. Кінцевим бенефіціаром «Сучасних вантажівок» є Ольга Мещаніна, а засновниками – ТОВ «Ріалто» та ВАТ «ЗНВКІФ «Коннект».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання