DOZORRO-NEWS

Міноборони замовило десяток апаратів штучної вентиляції легень

26.05.2020 11:29

Міністерство оборони України уклало угоду з ТОВ «Мед Ексім» про закупівлю апаратів штучної вентиляції легень на 11 мільйонів гривень. За умовами контракту до 22 червня 2020 року поставлять десять апаратів штучної вентиляції легень експертного класу S1400 не раніше 2020 року виготовлення, повідомляє видання «Наші гроші».  

В комплекті з апаратами йтимуть сенсорний кольоровий FullHD екран з діагоналлю не менше 17 дюймів, що забезпечує керуванням функціями апарату, зволожувач з автоматичним контролем температури дихальної суміші, комплект дихального контуру для пацієнта, можливість розбирання та дезінфекції дихального клапану, мобільний корпус з роликами для транспортування.

Апарати оплатять протягом місяця після поставки у клінічні центри Києва, Вінниці, Одеси, Харкова, Львова і Дніпра та госпіталь у Ірпені. Гарантійний строк складає рік.

Власником «Мед Ексім» є Ганна Бублик із Чернігівщини – засновниця БО «Благодійний фонд «Здорове майбутнє» з Олексієм Крахмаловим. Директором є Наталія Смага.

 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання