DOZORRO-NEWS

Міськрада Дніпра планує замовити геодезичні вишукування території підтопленого парку Глоби

05.08.2021 11:32

Департамент капітального будівництва міськради Дніпра провів тендер на закупівлю послуг з виконання геодезичних вишукувань під час реконструкції парку Глоби. Підрядник має провести комплексні інженерно-геодезичні вишукування на забудованих територіях зі складанням плану в масштабі 1:500. Таким чином замовник планує розпочати вирішення проблеми підтоплення Центрального парку Лазаря Глоби, передає Depo.Дніпро.

За інформацією журналістів колишнє керівництво парку заявляло, що у цьому районі дуже високий рівень ґрунтових вод, а поруч – метро. Якщо в районі парку збереться критична маса води, може статися техногенна катастрофа. 

Закупівля відбулася по спрощеній процедурі. Пропозиція одного з учасників торгів, який запропонував економічно найвигіднішу пропозицію, була відхилена через відсутність у нього документів, які підтверджують наявність працівників. У підсумку переможцем аукціону став ФОП Шилов Олександр Вікторович, який зголосився виконати замовлення за 172,8 тис. гривень. Наразі в системі Prozorro опубліковано повідомлення про намір підписати договір зі згаданим підприємцем. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання