DOZORRO-NEWS

Мукачівська міськрада замовила шкільних меблів у фірми дружини працівника сусідньої міської ради

21.09.2018 09:36

Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради замовило у ТОВ «Фабрика меблів «Династія» шкільних меблів трьох найменувань на суму 1,18 млн грн. Про це стало відомо  порталу Prozorro, інформує видання «Наші гроші. Львів».

Закупівлю було проведено за переговорною процедурою, аргументувавши її використання двічі відміненими аналогічними торгами. Обидва рази до участі в тендері свої пропозиції подавало недостатня кількість учасників.

Відповідно до техзавдання постачальник має забезпечити шістнадцять навчальних закладів міста  1150 столами та стільцями з ціною за одиницю 600 та 390 грн відповідно. Крім того поставлено буде  42 двобічних стелажів по 1107 грн за кожен.

За інформацією журналістів ТОВ «Фабрика меблів «Династія» зареєстровано 10 місяців тому в місті Тячів Закарпатської області. З грудня 2017-го і досі компанія підписала сім договорів, включно зі згаданим вище, на понад 8,5 млн грн.  Власником фірми є Ірина Довгуник, дружина начальника відділу Тячівської міськради Василя Довгуника. У своїй декларації за 2017 рік він вказав ці корпоративні права дружини, яка також з 2009 року зареєстрована приватним підприємцем з широким спектром видів діяльності.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання