DOZORRO-NEWS

«Мультимедійна платформа іномовлення України» замовила виготовлення 75 епізодів розважального ранкового шоу

23.09.2020 12:16

ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» Мінінформполітики за переговорною процедурою уклало угоду з ТОВ «Продюсерська компанія «Данапріс-Фільм» про виробництво серії ранкових програм на 5,99 мільйонів гривень, інформує видання «Наші гроші».

Підрядник зніме відеоматеріали для циклу ранкових розважальних програм «Утро дома». Це студійне ігрове шоу, яке містить історичний календар, поради щодо здоров’я, огляди технічних інновацій, кулінарні рецепти, дитячу анімацію, історії зі зйомок фільмів та успіху українців, які живуть у різних країнах тощо. Воно виходить із 21 вересня о 6:30 по буднях на російськомовному державному телеканалі «Дом», який запустили на базі телеканалу іномовлення «UATV» для окупованих Росією Криму і частини Донбасу. Цикл включатиме 75 епізодів по 134 хвилини. Епізод коштує 80 тис грн., а секунда – 9,80 грн.

Обґрунтовуючи проведення переговорної процедури замовник вказав, що не може сам вчасно виготовити цю програму, бо не має передбачених паспортом програми генератора 250/250кВт (500) кВт і мобільних комплексів. Тому він звернувся до учасників ринку. Троє – ТОВ «Ваверка Продакшн», ТОВ «Солар Медіа Інтертеймент» і ТОВ «Фреш Продакшн Ю. Ей» – заявили йому, що не мають виробничих ресурсів і потужностей та матеріально-технічної бази для зйомок програми. Натомість «ПК «Данапріс-Фільм» мала все необхідне, а також досвід.

Засновниками столичної «ПК «Данапріс-Фільм» є директор Олег Коротенко та Тетяна Козаченко.  Коротенкотакож володіє ПП «Кіносервіс «Карточчі-Україна» сам і ТОВ «Сервісна компанія «Данапріс Сінема» із Вадимом Остренським. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання