DOZORRO-NEWS

На будівництві спортмайданчиків та туалетів формальна конкуренція не зекономила міськраді Краматорська ні копійки

14.08.2020 11:28

 Управління капітального будівництва та перспективного розвитку міста Краматорської міської ради за результатами тендерів має намір замовити ТОВ «Буддеталь» будівництво спортивних споруд та громадських туалетів в парку «Сад Бернацького» на загальну суму 7,16 мільйонів гривень. Про це з посиланням на ProZorro повідомляє видання «Вчасно».

Відповідно до проведених тендерів туалети мають з’явитися в 1-му пусковому комплексі, а ігрові споруди — в 5-му та 6-му протягом цієї осені, як свідчить календарний графік підрядника. Туалети коштуватимуть майже три мільйони гривень, а споруди — 4,2 мільйони

На всіх торгах єдиним конкурентом «Буддеталь» була ФОП Олена Пугачова з дешевшими пропозиціям, які були відхилені за «невідповідність усім критеріям, умовам та вимогам, визначеним у тендерній документації». Журналісти зауважують – цінова пропозиція переможця торгів була аналогічною очікуваній вартості, тож зекономити замовнику не вдалось ні гривні. 

Крім того декілька факторів вказували на пов’язаність учасників. Зокрема конкуренти мали спільні контактні дані: якийсь час в «Буддеталь» використовували той самий номер телефону (+380978818850), що зараз у підприємиці Пугачової. Остання приходила на торги лише в парі з «Буддеталлю», загалом таких тендерів було шість.

Засновниками ТОВ «Буддеталь», яке прописане в Краматорську, є місцеві мешканці Федір Катрук, Олександр Пашко та Констянтин Сакович. В 2016-2020 роках фірма отримала замовлень на 10,94 мільйонів гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання