DOZORRO-NEWS

На будівництво мосту через Дніпро в облавтодорі Запоріжжя готові витратити понад 12 мільярдів гривень

29.11.2019 06:41

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області 26 листопада оголосила закупівлю робіт з будівництваавтомобільного моста через річку Дніпро в місті Запоріжжі. Очікувана вартість замовлення – 12,34 млрд грн, повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro.

Дорожники хочуть замовити першу чергу будівництва державної траси Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь в частині автомагістралі через Дніпро в Запоріжжі до кінця 2023 року. 

Майбутні черги будівництва включатимуть систему відеоспостереження, реконструкцію комплексного спортивного ядра Хортицького навчально-реабілітаційного центру.

Журналісти зауважують, у тендерній документації дуже детально суворо прописані вимоги до учасників.Зокрема потенційні підрядники мають надати аналогічний договір про роботи з будівництва, реконструкції, капітального ремонту мостів, що віднесені до загальнодержавного рівня – позакласні мости на автомобільних дорогах I-III технічної категорії, мостів, шляхопроводів на об’єктах будівництва класу наслідків не нижче СС3 протягом 2014-2019 років.

Акти і довідки стосовно 17 ключових видів робіт із технічного завдання мають підтвердити спроможність учасника власними силами виконати замовлення.

Крім того, потрібно мати мінімальну кількість залучених або штатних кваліфікованих працівників. Це головний інженер, головний інженер проекту, геолог, два лаборанти, два інженери-проектувальники, три геодезисти, дванадцять виконробів і десять майстрів.

Тендерні пропозиції подаватимуть до 26 грудня, аукціон заплановано на 31 січня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання