DOZORRO-NEWS

На Донеччині витратили 860 тисяч гривень на трактор зібраний ще за радянських часів

08.04.2020 11:48

Міському голові Соледара Донецької області Олександру Степаненку заочно повідомили про підозру у службовому недбальстві. За матеріалами слідства, він підписав договір на придбання бульдозера для виконання земляних робіт. Однак замість сучасної машини за 860 тисяч гривень місту продали старий трактор, повідомляє «Вільне радіо» з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області. 

Слідчі встановили, що у 2018 році Соледарська міська рада уклала договір з ТОВ «ЧТЗ-КОМПЛЕКТ» на закупівлю бульдозера 2014 року виробництва. Після закупівлі транспортний засіб передали на баланс комунального підприємства “Ремонтник”. 

Варто відзначити, відповідно  матеріалів слідства, на самому бульдозері було вказано, що він зібраний у 1983 році, що на 31 рік старше заявленого року випуску.  

Голові Соледара повідомили про підозру за службове недбальство, яке спричинило тяжкі наслідки. Наразі у справі триває досудове розслідування. Паралельно правоохоронці скерували до суду клопотання про проведення автотехнічної експертизи бульдозера.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання