DOZORRO-NEWS

На Харківщині пов’язані фірми розпиляли підряд на реконструкцію очисних споруд

26.07.2017 12:51

За результатами проведеного тендеру Золочівська РДА уклала угоду з ТОВ «Енерготепло» щодо реконструкції очисних споруд вартістю 4,39 млн. грн. Інформація про це розміщена на офіційній сторінці закупівлі в системі ProZorro, повідомляє Харківський антикорупційний портал.

Відповідно до підписаної угоди планується завершити реконструкцію очисних споруд по вул. Комарова в смт. Золочів довжиною 1585 м. Єдиними конкурентом переможців під час аукціону був Юхно Володимир Іванович, пропозиція кого виявилася найдешевшою. Але його пропозицію відхилили, адже підприємець не завантажив жодного документа.

Проаналізувавши документацію переможця торгів ТОВ «Енерготепло», журналісти виявили - вся техніка, яку планується залучити орендована, а серед орендаторів присутній ФОП Юхно Володимир Іванович.

Засновниками ТОВ «Енерготепло» нещодавно ще були Микола Лохман, Ярослав Хрипко, Євген Шатохін. Останній є депутатом Харківської облради від фракції «Відродження».

Крім того, до цих пір у ЄДР Лохман вказан як підписант Золочівської районної організації політичної партії «Наша Україна». Разом з ним підписантом також вказана Гуріна Тетяна Миколаївна. Людина з таким ПІБ є дружиної голови Золочівської РДА, який й підписав угоду.

За словами Євгена Шатохіна, він та інші співзасновники вийшли зі складу підприємства.

Зараз єдиним засновником є Оксана Шатохіна.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання