DOZORRO-NEWS

На Харківщині районна лікарня закупилась медобладнанням на півмільйона гривень

27.03.2020 15:46

«Вовчанська центральна районна лікарня» Вовчанської районної ради Харківської області уклала дві угоди про поставку медичного обладнання до кінця цього року на загальну суму 517 тисяч гривень. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

За умовами контракту ТОВ «Алвімедика» Ольги Нефьодової поставить систему NLF200C для підтримки дихання при порушенні респіраторної функції у дітей та новонароджених у режимі штучної вентиляції легень СІПАП за 371 тисяч гривень.

Система включає: TFT LCD екран з діагоналлю не менше 3,5″, що відображає параметри вентиляції, тривожну інформацію i коливання цих параметрів, генератор потоку повітря – вбудований компресор, зволожувач з автоматичним контролем температури дихальної суміші, що кріпиться до корпусу апарата та багато іншого.

Крім того, у ФОП Дяченко Олександр Олексійович із Харкова за 146 тисяч замовили два монітори пацієнта Mindray uMEC10 (Китай). В Україні їх можна знайти у продажу на третину дешевше – по 5356 тисяч гривень за штуку. Нещодавно КНП «Лікарня інтенсивного лікування І рівня м. Горішні Плавні» купило монітор за 56 тисяч гривень, а КП «4-а міська клінічна лікарня Полтавської міської ради» – за 49 тисяч гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання