DOZORRO-NEWS

На Івано-Франківщині медичний центр МВС замовив створення нового спального корпусу

04.05.2021 10:57

Медичний реабілітаційний центр МВС України «Кремінці», що в селі Татарів Івано-Франківської області,підписав договір із ТОВ «Результат-99» на будівництво спального корпусу за 44,9 мільйонів гривень. Технічним завданням передбачено не нове будівництво, а реконструкцію на місці складу. Загалом зведуть 3-поверховий будинок висотою 14,7 метра, інформує видання «Наші гроші. Львів».

Окрім будівництва, передбачене проведення вентиляції, опалення та блискавкозахист. Також підрядник придбає меблі для номерів (ліжка, столи, шафи) та побутову техніку: 34 холодильники та 36 телевізорів.

Згідно з угодою, роботи планують завершити до 20 грудня 2022 року, але дата може змінюватись в залежності від фінансування. 

Участь у торгах взяло лише дві компанії, а конкурентом для ТОВ «Результат-99» стало приватне підприємство «Ремреставрація». Пропозиція цієї компанії була на 199 тисяч гривень дорожчою. Під час аукціону жоден з учасників не знижував цін.

Переможець «Результат-99» зареєстрований в Одесі, а його власником є Ігор Яковенко. Згідно з сайтом компанії, фірма займається будівельними роботами з 1999 року і проводила ремонти маяків, Потьомкінських сходів та стадіону «Чорноморець». З початку 2020 року отримав держзамовлень на 50,8 мільйонів гривень.

Медичний реабілітаційний центр «Кремінці» заснований Міністерством внутрішніх справ України у 2000 році. Центр складається з відділення лікування та реабілітації, дитячого відділення, курортної поліклініки та пансіонату.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання