DOZORRO-NEWS

На Кіровоградщині підприємець продав податківцям три партії вугілля за завищеними цінами

13.02.2018 12:54

Голованівська ОДПІ Головного управління ДФС у Кіровоградській області прозвітувала про підписання з ФОП Тонконоженко Валентин Васильович трьох договорів на поставку вугілля марки АМ. Усі три угоди було підписані 29 січня, та викладені в системі ProZorro з різницею у 6 хвилин, інформує «Центр медіарозлідувань «Прозоро».

Відповідно до умов договорів підрядник має поставити податківцям дві партії вугілля по 7 тонн за ціною 7,121 тисяч грн за тонну, а також одну партію на 9 тонн  ціною 6,95 тисяч гривень за тонну. Загальна вартість усіх трьох угод складає 162,24 тисячі гривень.

Журналісти наголошують, в усіх трьох випадках ціна за тонну вугілля є завищеною у порівнянн з середньоринковою на Кіровоградщині.  Для прикладу Добровеличківська сільська рада за результатами відкритих торгів отримає вугілля такої ж марки по 6,5 тисяч за тонну, а Розношенська ЗОШ Благовіщенської райради купила за прямим договором палива по 6,33 тисяч за тонну.

Валентин Тонконоженко відомий не лише своєю підприємницькою діяльністю. У 2010 році він у складі партії «Єдиний центр» балотувався до Кіровоградської обласної ради. А вже у 2015-му спробував стати депутатом Новоархангельської райради вже як член Політичної партії "Радикальна партія Олега Ляшка".

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання