Вiктор Нестуля

На Луганщині ремонт шкіл замовили фірмі місцевого депутата

31.07.2017 17:16

Управління житлово-комунального господарства Рубіжанської міської ради (Луганська область) без проведення аукціонів уклало 28 липня три угоди з ТОВ «РБК «Оргмін» щодо капітальних ремонтних робіт будівель та покрівлі на суму 1,15 млн грн. Про це стало відомо зі звітів про проведення закупівель розміщених у системі ProZorro, інформують «Наші гроші».

Відповідно до підписаних договорів капремонт буде проведений в школі №2 та школі №10. В першій школі буде відремонтована покрівля, а в іншій – приміщення та спортзал. В опублікованій документації відсутній кошторис та специфікація даних робіт, тож дізнатись точну вартість витратних матеріалів наразі немає можливості.

«РБК «Оргмін» зареєстровано у 2011 році. Засновниками та кінцевими бенефіціари є Максим Стеценко, Віталій Левандовський та Артем і Олексій Чередниченки. Останній – депутат Рубіжанської міської ради від Опоблока. Журналісти наголошують, менше ніж за рік офіційної діяльності «РБК «Оргмін» отримало  замовлень на 5,35 млн грн. Всі угоди були укладені за неконкурентною допороговую процедурою.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання