DOZORRO-NEWS

На Львівщина за 6,92 мільйонів гривень відремонтують старовинну дерев’яну церкву

07.11.2019 10:33

Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації провів тендер на реставрацію дерев’яної церкви Успіння Пресвятої Богородиці у селі Морянці Яворівського району. Виконати роботи переможець торгів має до 31 грудня 2020 року, інформує видання «Варіанти».

Участь в аукціоні взяли колективне підприємство "Центр комплекс" Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України" та підприємство об’єдання громадян "Захід-Квартал", які запропонували виконати роботу за 6,92 та 6,99 мільйонів гривень відповідно. 

Як вказано у техзавданні закупівлі, підрядник повинен буде здійснити реставрацію фасадів та даху храму, церкву покриють захистом від вогню та блискавки, а також пофарбують. Церква Успіння Пресвятої Богородиці у селі Морянці – є пам'яткою архітектури місцевого значення, споруджена у 1766 році. 

За даними порталу Youcontrol, "Союз організацій інвалідів України", який у підсумку і став переможцем торгів, зареєстрований у Львові з 1993 року і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Статутний капітал підприємства становить 8800 грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання