DOZORRO-NEWS

На Львівщині бізнес-партнери розіграли 2-мільйонний тендер на ремонт лікувально-діагностичного центру

27.06.2017 20:11

Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр за результатом проведених торгів замовив поточний ремонт 7-го туберкульозного відділення лікарні. Загальна вартість договору, що був підписаний з ПП «Львівдах», склала понад 2 млн грн, повідомляє «Наші гроші.Львів» з посиалння на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Відповідно до тендерної документації підрядник зобов’язується провести демонтаж дверей та вікон, покласти нову підлогу, поштукатурити стіни та стелю, здійснити каналізаційні роботи тощо.

Єдиним конкурентом фірми на даних торгах виступило ТОВ «Галицька магістраль» з пропозицією на 1 тис. грн дорожчою від пропозиції ПП «Львівдах». При цьому жодна з фірм за всі три етапи проведення аукціону не зменшувала своїх первинних пропозицій.

Власником ПП «Львівдах» є Іван Кіцила. Він також є співвласником ТОВ «Управляюча компанія «Новий Львів» разом з Ярославом Олійником, який є основним власником ТОВ «Галицька магістраль».

Окрім того, у договорах від червня 2015 року «Галицька магістраль» вказувала однакову адресу з ПП «Львівдах»: Новояворівськ, вул. Привокзальна, буд. 3, проте у 2015 році змінила юридичну адресу на вул. Стрийську, 122Б у Львові.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання