DOZORRO-NEWS

На Львівщині пов’язані фірми розіграли поставку обладнання для оформлення та видачі паспортів

15.09.2020 12:42

Солонківська сільська рада, що на Львівщині, за результатами проведених торгів планує придбати комп’ютерного обладнання у ТОВ «Універсальні інформаційні технології» на суму 313,99 тисяч гривень. Переможець повинен буде до листопада поставити робочу станцію для оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, із комплектом обладнання для зняття біометричних даних. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro.

Єдиним конкурентом переможця торгів було ТОВ «Датасістемс», яке на момент проведення аукціону називалось «Топптек». За даними системи «YouControl», обидва учасники нинішнього тендеру пов’язані між собою.

Зараз київський «УнІТ» належить Геннадію Точиліну із Дніпра через офшор «Юнайтед Тім Лтд» із Белізу. Однак раніше власником цієї фірми був киянин Сергій Рохварг, який до 2005 року також володів фірмою «Датасістемс», яка на той час носила назву «Аттрон Лтд».

Крім того, «УнІТ» в угоді щодо поставку програмного забезпечення для АТ «Укрзалізниця», а також на власному сайті вказувало у якості контактного номер телефону 044-205-44-71. Він же був контактним для «Датасістемс», коли вона ще називалась «Топптек», в угоді на ремонт та обслуговування принтерів у Регіонального сервісного центру МВС в Запорізькій області.

Також на одній закупівлі пропозиції «УнІТ» і «Датасістемс», за метаданими довідок про працівників, були підготовлені за допомогою ідентичного програмного забезпечення.

Загалом «УнІТ» і «Датасістемс» п’ять разів конкурували між собою на тендерах. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання