DOZORRO-NEWS

На Львівщині пов'язані фірми розіграли реконструкцію спортмайданчика

11.07.2017 15:41

За результатом проведених торгів спортивно-туристичний оздоровчий комплекс «Прикарпаття» підписав договір на реконструкцію спортивного майданчика на території комплексу за майже 1,93 млн грн з ТОВ «Еліт Спорт Груп». Про це повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на сторінку закупівлі в системі «ProZorro».

Виконати роботи планують у вересні цього року. Відповідно до тендерної документації передбачено облаштування футбольного поля, майданчика площею 367 кв. м, огорожі, освітлення та купівля обладнання.

Єдиним конкурентом переможця на торгах виступало ТОВ «Європейський парк» з пропозицією на 57 тис. грн дорожчою.

ТОВ «Європейський парк» у рівних долях належить Вікторії Бондаренко та Павлу Ковалю, директором є Ростислав Бондаренко, чия донька Тетяна Бондаренко працює у фірмі, яка перемогла в торгах – «Еліт Спорт Груп». Про це стало відомо з документів, які компанія завантажила в Prozorro.

Власниками ТОВ «Еліт Спорт Груп», що зареєстроване у березні цього року, є Роман Блащак та Василь Сенчакович. Причому останній вказаний контактною особою по ігрових майданчиках та інших послугах на сайті «Європейського парку».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання