DOZORRO-NEWS

На Львівщині пов'язані фірми розіграли тендер на закупівлю та ремонт чавунних урн

19.05.2017 13:32

За результатами проведеного тендеру Личаківська райадміністрація Львівської міської ради провела закупівлю на виготовлення, встановлення та ремонт наявний чавунних урн.  Постачальником послуг і товарів у підсумку було визнаечно ТОВ «Камаз-Львів», що встановив  пропозицію 495 тис. грн. Про це повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посилання на систему публічних закупівель «ProZorro».

Згідно тендерної документації переможець торгів має виготовити 45 нових чавунних урн, ремонт 10-ти, і фарбування та очищення ще 25-ти.

У підсумку замовник 11 травня підписав договір з ТОВ «Камаз-Львів» на суму меншу на 5 тис грн від визначеної очікуваної  вартості – 495 тисяч гривень. Пропозиція конкурента – ТОВ «Компанія Європейський парк» була трішки дорожчою - 498,5 тис. грн.

ТОВ «Камаз-Львів» належить Василю Щуру. Раніше серед власників також значився Ростислав Бондаренко. Людина з таким же ПІБ є керівником «Компанії Європейський парк», що виступала конкурентом на цих торгах.

Окрім того, за тією ж адресою та з таким же телефоном, що й «Камаз-Львів», зареєстрована ще одна компанія – ТОВ «Ливарний завод», яке належить Тетяні Бондаренко, доньці Ростислава Бондаренка, який також є керівником фірми.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання