DOZORRO-NEWS

На Львівщині ремонтувати дві вулиці почали за місяць до проведення тендеру

24.04.2017 16:41

Відповідно до інформації розміщеної на порталі публічних закупівель ProZorro, 20 квітня Брюховицька селищна рада уклала з ТОВ «Онур» два договори на капітальний ремонт вулиць Курортної та Львівської загальною вартістю 1,83 млн грн. Відповідно до  укладених договорів, зазначає видання «Наші гроші.Львів», підрядник має виконати роботи у два етапи, перший з яких мав розпочатися 20 квітня та тривати до 30 червня, другий, відповідно, завершитись до кінця поточного року.

Насправді ж, як повідомляють журналісти, ремонти обох вулиць компанія «Онур» розпочала ще у березні, до підписання офіційних договорів. Пояснити причини подібного феномену секретар виконкому Брюховицької селищної ради Дмитро Вознюк, який відповідає за торги, не зміг. У коментарі «НГ. Львів» він зазначив: «Ми займаємось документами, я не можу сказати коли точно розпочались ремонтні роботи – до чи після підписання договору».

Відповідно до опублікованого Бюро громадських експертиз «Громекс» звіту,  фірма «Онур» фігурує у 6 кримінальних провадженнях, відкритих за фактом завищення вартості робіт, переведення коштів на фіктивні фірми та ухилення від сплати податків.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання