DOZORRO-NEWS

На Львівщині «розпиляли» замовлення на поставку конвеєра для коренеплодів

29.11.2021 12:41

Комунальне підприємство «Фрут Банк» Мостиської міської ради замовило у ТОВ «Системи модернізації складів» (СМС) конвеєр для коренеплодів за 1,95 млн грн. Конкуренцію на торгах переможцю склав пов’язаний приватний підприємець.

За договором, замовили лінію для мийки коренеплодів, яка складається з семи одиниць обладнання. Серед них перекидач контейнерів, приймальний та завантажувальний конвеєри, миюча машина, інспекційний стіл та конвеєр із системою осушки, інформуює видання «Наші гроші. Львів»

Окрім переможця, ТОВ «Системи модернізації складів», участь у закупівлі взяв приватний підприємець Юрій Герасько із ціновою пропозицією на 80 грн дорожчою. Під час аукціону учасники не торгувались, а сума угоди відрізнялась від очікуваної вартості закупівлі лише на 88 грн.

ТОВ «Системи модернізації складів» працює під брендом Konsort. «СМС» є виробником конвеєрного обладнання і надало відповідні сертифікати на техніку. Жодних підтверджуючих документів на обладнання Юрій Герасько не завантажив, як і низку інших документів. Хоча у довідці про матеріально-технічну базу вказав велику кількість обладнання, офісні, складські, виробничі приміщення та наявність ремонтної та сервісної бригад. Абсолютно аналогічну довідку на іншій закупівлі вказує його конкурент ТОВ «Системи модернізації складів».

До речі на інших торгах Юрій Герасько вказує контактний номер телефону ідентичний до того, який на сайті компанії зазначає Віталій Кузін ‒ менеджер проектів «Системи модернізації складів».

ТОВ «Системи модернізації складів» зареєстровано с. Щербані, Полтавської області, власником є Віталій Дмитрієв. З початку 2021 року компанія отримала держзамовлень на 11,5 млн грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання