DOZORRO-NEWS

На Львівщині військові готові підписати контракт з підприємством яке не подало на торги жодного документу

25.06.2018 10:19

Військова частина А4623, яка розташована у місті Кам’янка-Бузька на Львівщині, 18 червня, за результатами відкритих торгів, повідомила про намір укласти договір з ТОВ “Український радіаторний завод “Кроніт” на поставку 8 теплообмінників загальною вартістю в 369,6 тис. грн. Про це повідомляє «Центр громадського моніторингу і досліджень».

Крім ТОВ “УРЗ “Кронід”, з яким і планують підписати договір військові, свою пропозицію на торгах подало ще й ПП “Югтехелектро”, яке запропонувало дорожчу від конкурентів ціну – 370 тис. грн. При цьому експерти Центру наголошують, миколаївський “Український радіаторний завод “Кроніт”, який і став переможцем, взагалі не завантажив жодних документів у систему ProZorro, що мало б стати причиною для відхилення пропозиції підприємства. Тим не менш, станом на сьогодні, жодних подібних рішень тендерний комітет військової частини не приймав.

ТОВ “Український радіаторний завод “Кроніт” зареєстрований у місті Миколаєві в 2000 році. За 18 років свого існування завод “Кроніт” має лише два укладених договори з військовими частинами Миколаївської та Дніпропетровської області на загальну суму 288 тис. грн. Підприємство належить Олександру Швецю та його дочці Наталії Довгошиї. З травня 2014 по березень 2015 року Олександр Швець був в.о. директора Миколаївського бронетанкового заводу.

Експерти “Центру громадського моніторингу та досліджень” звернулись як в Західний офіс Держаудитслужби з вимогою перевірити виявлені порушення, так і до замовника з рекомендацією відхилити пропозицію ТОВ “УРЗ “Кронід”, яке не подало жодного документу.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання