DOZORRO-NEWS

На Львівщині за порушення закупівельного законодавства відкрито кримінальне провадження

22.10.2019 09:48

Яворівський відділ поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області відкрив кримінальне провадження за фактом можливого порушення законодавства під час проведення закупівлі. Це сталося після відповідного звернення експертів “Центру громадського моніторингу та досліджень”, повідомляє офіційний сайт організації.

Йдеться про наявність можливих фактів попередньої домовленості між замовником та посадовими особами відділу освіти Яворівської державної адміністрації при проведені закупівлі «Реконструкція Кам’янобрідської ЗОШ I-IIIст. ім. П.Андрусіва з прибудовою спортзалу по вул. П.Андрусіва, 1а у с. Кам’янобрід Яворівського району Львівської області» очікуваною вартістю 10 446 385 грн.

За інформацією Центру один з учасників у довідці “відомості про учасника” вказав, що в нього відкритий рахунок у 3 банках та державному казначействі, проте замовник відхилив його через те, що той не надав довідки з казначейства про відсутність кредитної заборгованості. Іншою причиною відхилення було те, що сума укладеного аналогічного договору, яка була зазначена в довідці про виконання аналогічних договорів, не відповідала актам виконаних робіт. Хоча всі додатки про зміну ціни були надані у пропозиції. Експерти вважають відхилення даного учасника неправомірним, а дії замовникам такими, що можуть завдати суттєвих збитків бюджету.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання