DOZORRO-NEWS

На Львівщині замовили будівництво дитсадка за майже 62 мільйона гривень

07.04.2020 11:37

Малехівська сільська рада, що на Львівщині, уклала угоду на будівництво дитячого садочка за 61,98 мільйонів гривень з приватним підприємством «Промтехімпекс». Садочок планують побудувати до кінця 2022 року. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель ProZorro, інформує видання «Наші гроші. Львів».

Участь у тендері, окрім переможця, взяли ще двоє учасників: ТОВ «Вельт капітал» та ПП «Альфабудсервіс». Учасники протягом торгів не торгувались та не знижували своїх першопочаткових пропозицій. Пропозиція «Вельт капітал» була найдорожчою, а от найдешевшу пропозицію «Альфабудсервіс», яке було готове збудувати садочок за 60,73 мільйонів, тендерний комітет відхилив через відсуніть низки необхідних документів. Зокрема, компанія не подала довідку про те, що не перебуває під санкціями, та свідоцтво реєстрації транспортних засобів. 

Власником ПП «Промтехімпекс» з 2019 року є львів’янин Владислав Крижанівський, який також володіє ПП «Кригон», що займається виробництвом вапна та розташована у селі Малехів, та ТОВ «Фірма «Метрополіс», що займається будівництвом.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання