DOZORRO-NEWS

На Одещині дитячий інтернат закупився яловичиною у депутата райради

03.04.2020 11:53

Ананьївський дитячий будинок-інтернат, що в Одеській області, за результатами тендера уклав угоду з ФОП Найфлейш Давид Володимирович на постачання яловичини та птиці на суму 582 тисяч гривень. Про це, з посиланням на ProZorro, повідомляє видання «Наші гроші».

За угодую закуплено 625 кг свійської птиці по 56,10 грн/кг, та 4250 кг яловичини по 128,70 грн/кг. Договір розрахований до кінця року, м’ясо повинно поставлятися партіями за заявками замовника.

Єдиним конкурентом переможця на тендері була ФОП Саргсян Галина Миколаївна з дорожчою на 1% пропозицією. Під час аукціону конкуренти не торгувалися. При цьому,  ФОП Саргасян завантажила не всі документи, які вимагав тендерний комітет.

В підсумку, закуплене м’ясо виявилося дорожчим від ціни такого товару в інших закупівлях. Так схожу за характеристиками та умовами постачання яловичину в лютому комунальне «Хмельницький обласний заклад з надання психіатричної допомоги» закупило по 106,90 грн./кг. а «Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат ii-iii ступенів» по 105,3 грн/кг.

Давида Найфлеша в 2015 році було обрано депутатом Ананьївської райради від «Блоку Петра Порошенка». Його конкурент на тендері Галина Саргсян  укладала угоди тільки з «Ананьївська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів», всі за неконкуретною процедурою. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання