DOZORRO-NEWS

На Одещині закупили апаратів ШВЛ дорожче за колег зі Львова та Дніпра

25.03.2020 11:13

Відділ охорони здоров’я Чорноморської міської ради Одеської області  уклало угоду з ТОВ «Медгарант» про закупівлю апаратів штучної вентиляції легень на 1,7 мільйонів гривень. За умовами контракту до 30 квітня у КНП «Чорноморська лікарня» має бути поставлено два апарати інтенсивної терапії V8600 середнього класу виробництва компанії Oricare, Inc (США). Про це з посиданням на ProZorro повідомляє Zaxid.net.

Видання зауважує, днями КНП «Білоцерківська міська лікарня №3» замовило в іншої фірми такий апарат інтенсивної терапії зі стартовим комплектом на третину дешевше – за 635 тис. грн. Крім того, КНП «Міська клінічна лікарня № 21 ім. проф. Є.Г.Попкової», що в Дніпрі, купила такі апарати у «Медгаранта» на 16% дешевше – по 730 тис. грн, а КНП «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» в іншої фірми на 9% дешевше – по 780 тис. грн.

Фірма «Медгарант» належала до групи братів Германа та Володимира Фісталів. Зараз її записано на киянина Олександра Островського, а директором є Ольга Кривокобильська. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання