DOZORRO-NEWS

На поточний тиждень у ProZorro заплановано провести понад 5 тисяч аукціонів

16.05.2017 20:16

Відповідно до інформації, розміщеної на порталі електронної системи публічних закупівель «ProZorro», на поточний тиждень заплановано проведення 5 тисяч 60 аукціонів, чверть з яких -1280, запланували замовники Києва. Найменше ж аукціонів, традиційно, буде проведено у Чернівецькій області – 31.

Цікаво, що серед оголошених торгів цього тижня немає жодного з очікуваною вартістю понад 1 мільярд гривень і лише 11 понад 100 мільйонів.

Потенційно найдорожчою закупкою тижня може стати замовлення банківських послуг (відкриття відновлюваної кредитної лінії 1,4 млрд грн) від ДП Енергоринок. Очікувана вартість закупівлі – 266 мільйонів гривень.

Другою за вартістю судячи з усього стане тендер від Департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на послуги з поточного ремонту автошляхів очікуваною вартістю 210 мільйонів гривень.

Замикає трійку лідерів все той же ДП Енергоринок та його замовлення на банківські послуги (відкриття відновлюваної кредитної лінії 1 млрд грн). Очікувана вартість даної закупівлі складає 190 мільйонів.  

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання