DOZORRO-NEWS

На ремонт частини однієї з найгірших львівських доріг вкладуть понад 42 мільйона гривень

24.01.2020 09:52

За результатами проведених відкритих торгів частину вулиці Курмановича, від вулиці Данила Апостола до вулиці Рудненської, відремонтують. На замовлення департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за 42,4 млн грн це зробить ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл», яке торік відремонтувало за 71,5 млн грн першу ділянку вулиці – від П'ясецького до Данила Апостола. Про це повідомляє видання «Твоє місто» з посиланням на ProZorro.

Під час ремонту на вулиці мають замінити дорожнє покриття, замостити тротуари, прокласти велодоріжки та висадити понад дві тисячі кущів, саджанців та дерев. Після ремонту нею курсуватиме автобусний маршрут.

Як повідомляє видання вулиця є однією з найбільш занедбаних у Львові. Мешканці навіть реєстрували петицію про її ремонт. У кінці вулиці біля повороту на П’ясецького мають виправити геометрію кільцевого перехрестя під мостом. Зараз там можна їхати і навіть не помітити перехрестя, що провокує аварійні ситуації. Після реконструкції проїзд у всіх напрямках буде через кільце.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання