DOZORRO-NEWS

На ремонт шляхопроводу на Харківщині витратять майже 30 мільйонів гривень

20.03.2017 15:15

На ремонт шляхопроводу на Харківщині витратять майже 30 мільйонів гривень

За результатами проведеного тендеру Служба автомобільних доріг у Харківській області уклала угоду з ТОВ «Мост Девелопмент» щодо проведення капремонту шляхопроводу на автомобільній дорозі Харків-Охтирка, км 75+661 через залізничну колію ділянки «Куп'єваха – Губарівка» вартістю 29,99 млн. грн. Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр з посилання на звіт про проведення аукціону розміщений в систему публічних закупівель «ProZorro».

Як повіомляє видання, за останні 9 років це вже третій тендер на реконструкцію цього шляхопроводу. В 2008 році ремонтом за 12,34 млн. грн. займалось ТОВ з транспортного будівництва у західному регіоні фірма «Західтрансбуд», а в 2012 році, отримавши  7,7 млн. грн., - ТОВ «Впроваджувальне Підприємство Мост-1». Однак, як стверджують журналісти, ремонт не було проведено й досі.

Цього разу переможцем тендеру вартістю 29,99 млн. грн. стало ТОВ «Мост Девелопмент» записане на Сергія Поспєлова та Дмитра Бондарця. Директором є Ельдар Зейналов. Роботи підприємство обіцяє завершити до кінця 2018 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання