DOZORRO-NEWS

На території Донбасу роздаватимуть безкоштовану газету створену коштом Мінінформполітики

16.05.2018 14:33

Міністерство інформаційної політики України за результатами відкритих торгів 15 травня підписало угоду з київською ТОВ «Мега-прес груп». За комплекс послуг з виробництва та поставки поліграфічної періодичної інформаційної продукції замовник заплатить 10,90 млн грн. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Серед обов’язків переможця торгів -  двічі на місяць видавати і розповсюджувати російськомовну газету накладом 250 тис. примірників. Серед супровідних послуг -  планування номера, макетування, дизайн та стилістика, послуги головного редактора, забезпечення підготовки інфо- та фотоматеріалів, літературне редагування верстка та інше.

Поставка друкованої продукції та її розповсюджеття відбуватиметься на території Донбасу. При цьому не менше третини з кожного тиражу видання має роздаватися населенню, яке проходить контрольні пункти в’їзду-виїзду через лінію зіткненняє. Загалом за цей рік запланувалови випустити 22 газети загальним обсягом 8 сторінок.

Нагадаємо, що у 2017 році Міністерство інформаційної політики витратило 2,7 млн грн на випуск газети для прифронтової зони. Тоді переможцем торгів було названо все те ж  ТОВ «Мега-прес груп».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання