DOZORRO-NEWS

На Волині з третьої спроби замовили будівництво нової школи за майже 95 мільйонів гривень

23.07.2019 11:29

Провівши відкриті торги Департамент регіонального розвитку та ЖКГ Волинської ОДА замовив ТОВ «Навітехсервіс» будівництво школи в селі Стобихівка Камінь-Каширського району за 94,98 млн грн. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

За умовами контракту до кінця 2020 року підрядник має збудувати школу, влаштувати інженерні мережі та мережі зв’язку, протипожежні системи, змонтувати ліфт і технологічне обладнання тощо.

Як повідомляють журналісти, закупівлю провели з третьої спроби. Перший тендер виграв «Луцьккомунбуд» із ціною 95,50 млн грн., але його відмінили, щоб доопрацювати кошторис. Другий тендер з такою ж очікуваною вартістю відмінили, відхиливши всіх учасників. Зокрема «Навітехсервіс» із нижчою ціною в 82,78 млн грн. тоді вказав неправильні обсяги робіт у кошторисах тощо.

Створений у 2013 році харківський «Навітехсервіс» зі статутним капіталом 51 тис грн. уперше отримав державний підряд. Фірма на чолі з Євгеном Невєровим належить Олегу Гуревичу, раднику Михайла Добкіна з питань паливно-енергетичного комплексу за часів його губернаторства. Гуревич також володіє ТОВ «Компанія Трейд Ойл», чий номер телефону +380577140568 співпадав із ТОВ «ЄФГ Трейдинг» Максима Когана, яке судилося з Міноборони щодо поставки палива. Цей же номер належить ТОВ «АМК Сервіс», у якого мерія Харкова орендувала вживаний громадський електротранспорт.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Луцьккомунбуд» Ірини та Ігоря Швеців зі статутним капіталом 1 тис грн., чиїм підписантом є Віктор Сироватка

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання