DOZORRO-NEWS

НАБУ провело обшуки в одного з членів правління Укрзалізниці в рамках розслідування «закупівельної» справи

25.05.2020 10:58

У п’ятницю, 22 травня, детективи Національного антикорупційного бюро провели обшуки в службовому кабінеті члена правління ПАТ «Укрзалізниця» Романа Веприцького. Про це, з посиланням на власні джерела в антикорупційних органах правопорядку, повідомило видання «Слово і діло».

Журналісти зауважують – слідчі дії відбуваються у справі закупівлі квиткового сервісу для експресу до аеропорту «Бориспіль». За версією правоохоронців посадовці регіональної філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ УЗ в порушення вимог закону «про публічні закупівлі» та за відсутності для цього фактичної необхідності провели переговорну процедуру закупівлі квиткового сервісу в одного учасника. За результатами цих переговорів між філією УЗ та ТОВ «Віртуальні технології і системи» було укладено договір на загальну суму 21,43 мільйонів гривень. Також ця фірма отримала 10,71 мільйонів авансу від УЗ.

У цій справі вже були проведені обшуки в офісі розробника квиткового сервісу. Також судом було оштрафовано експерта за неявку на допит.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання